Iskrą w moim życiu jest myślenie, próba dotarcia do prawdy, odkrywanie rzeczy świata i siebie. Poświęcam wiele godzin dziennie na myślenie, ponieważ czuję, że moim powołaniem jest właśnie to. Nie piszę myśli i nie tworzę sztuki. W zasadzie, przynajmniej na razie, nie nadaję swoim myślom konkretnej formy. Ale czy to sprawia, że myślenie jest dla mnie mniej ważne i mniej ekscytujące? Nie, wcale nie. Rzecz w tym, że ludzie myślą, że są hobby serii A i serii B. Jeśli rzeczywiście to widzisz VidMate (sport, rysowanie, muzyka itp.), to jest to coś, co należy chwalić. Jeśli dotyczy to tylko aktywności umysłowej, nie jest nawet uważane za hobby lub coś ważnego. Ludzie myślą, że jesteś kretynem lub że to tylko sposób, by nie powiedzieć, że jesteś leniwy. Ale gdybym nie mógł codziennie o czymś spekulować, czułbym się okropnie i pusto. Kiedy wiem, że będę zajęty przez cały dzień, dosłownie panikuję, ponieważ jest to dla mnie zbyt ważne, aby móc mieć tę porę dnia dla siebie. Nie rozmawiamy o tym, ale moim zdaniem dotyczy to wielu, wielu ludzi. Co myślisz?
VidMate - Download VidMate App Free Install for Android 2022 VidMate app supports over 200 platforms to download movies and videos. Free download the best YouTube downloader for Android! Download VidMate vidmate.onl
VidMate - Download VidMate App Free Install for Android 2022 VidMate app supports over 200 platforms to download movies and videos. Free download the best YouTube downloader for Android! Download VidMate vidmate.onl