Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Znalezienie szczęścia w nudnym życiu - Holandia

Czytali temat:
Marcin Kasprzycki kumbhkaran rolando.zay (399 niezalogowanych)
2 Posty
kumbhkaran
(kumbhkaran)
Początkujacy
Prowadzę dość nudne życie i jestem dość nudną osobą. Chcę znaleźć kilka hobby, w które mógłbym się zaangażować. W szczególności „5 hobby, których potrzebujesz”. Pierwszy, który chcę wypróbować, to taki, który może zachować/pozwolić mi być kreatywnym. Nie jestem bardzo kreatywną osobą i zdecydowanie nie jestem utalentowana w dziedzinie sztuki, ale czasami mam silne pragnienie bycia lub uwolnienia tej kreatywności. Nie jestem dobry w niczym kreatywnym, więc żadne z tych hobby mnie nie interesuje. Czuję się też pusta, robiąc coś bez celu. Na przykład uwielbiam robić różne rzeczy w serwisie Canva, gdy jest jakieś zadanie szkolne, ponieważ pozwala mi to być kreatywnym, ale samo używanie go bez celu do czegokolwiek nie sprawia, że ​​czuję się spełniony. Wszelkie rady i zalecenia będą mile widziane!
Zgłoś wpis
2 Posty
kumbhkaran
(kumbhkaran)
Początkujacy
kumbhkaran napisał:
Prowadzę dość nudne życie i jestem dość nudną osobą. Chcę znaleźć kilka hobby, w które mógłbym się zaangażować. W szczególności „5 hobby, których potrzebujesz”. Pierwszy, który chcę wypróbować, to taki, który może zachować/pozwolić mi być kreatywnym. Nie jestem bardzo kreatywną osobą i zdecydowanie nie jestem utalentowana w dziedzinie sztuki, ale czasami mam silne pragnienie bycia lub uwolnienia tej kreatywności. Nie jestem dobry w niczym kreatywnym, https://vlc.onl/ więc żadne z tych hobby mnie nie interesuje. Czuję się też pusta, robiąc coś bez celu. Na przykład uwielbiam robić różne rzeczy w serwisie Canva, gdy jest jakieś zadanie szkolne, ponieważ pozwala mi to być kreatywnym, ale samo używanie go bez celu do czegokolwiek nie sprawia, że ​​czuję się spełniony. Wszelkie rady i zalecenia będą mile widziane!
I got this,..
Zgłoś wpis

Bliżej nas