Nie jestem pewien, czy to właściwe miejsce na ten post. Mam 32 m, nie jestem pewien, co się ze mną zmieniło, szczerze mówiąc, zgaduję, że praca. Wydaje mi się, że nie mogę znaleźć niczego, co by mnie zainteresowało na tyle, żeby przy tym zostać. Przykład Często gram, teraz nie gram, nie mam telewizji, filmów, książek, nic. Prowadzę nudne życie, które składa się tylko z pracy i domu. Powiedziano mi, żebym znalazł hobby lub coś, co sprawia mi przyjemność, ale nie mogę. Jestem przyzwoitym artystą, ale też zrezygnowałem z tego, że umiem grać na pianinie i gitarze elektrycznej naprawdę dobrze, też z tego wypadłem. Nie wiem, co to jest, nie mam depresji, jestem ogólnie szczęśliwy i niezależny finansowo 10.0.0.0.1 192.168.1.254 . Po prostu nuda przez większość czasu. Myślałem o zajęciu się fotografią, ale nie chcę wydawać tyle pieniędzy, nie wiedząc, czy w ogóle będę się z tego cieszyć. Jakieś rady lub coś, co mógłbym wypróbować jako nowe hobby, które waszym zdaniem mi się spodoba. Również kiedy znajdziesz hobby lub coś, co lubisz, jak nie wyrosnąć z tego, ponieważ staje się to nudne.