Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Czy ktoś może mi pomóc znaleźć hobby?? - Holandia

Czytali temat:
ratan7646 (269 niezalogowanych)
2 Posty
ratan7646
(ratan7646)
Początkujacy
Jestem w liceum, ale obecnie na wakacjach i zdałem sobie sprawę, że tak naprawdę nie mam żadnego hobby, ponieważ po prostu śpię cały dzień, a potem idę na telefon i przewijam w nieskończoność. Wiem, że ludzie będą polecać czytanie, ale naprawdę nie lubię czytać, chyba że jest to manga, ponieważ nigdy nie mogę dostać się do książek bez obrazków. Lubię grać w gry wideo, ale w wielu z nich jestem bardzo kiepski (zwłaszcza w overwatchu od 2019 roku jestem w brązowej 5), jednak jeśli ktoś ma jakieś rekomendacje gier wideo, chętnie się do nich odezwę :> ale ja' Bardziej szukam hobby, których jeszcze nie próbowałem i które nie wymagają zbyt dużych umiejętności.
Zgłoś wpis
2 Posty
ratan7646
(ratan7646)
Początkujacy
ratan7646 napisał:
Jestem w liceum, ale obecnie na wakacjach i zdałem sobie sprawę, że tak naprawdę nie mam żadnego hobby, ponieważ po prostu śpię cały dzień, a potem idę na telefon i przewijam w nieskończoność. Wiem, że ludzie będą polecać czytanie, ale naprawdę nie lubię czytać, chyba że jest to manga, ponieważ nigdy nie mogę dostać się do książek bez obrazków. Lubię grać w gry wideo, ale w wielu z nich jestem bardzo kiepski (zwłaszcza w overwatchu od 2019 roku jestem w brązowej 5), jednak jeśli https://omegle.onl/ vshare ktoś ma jakieś rekomendacje gier wideo, chętnie się do nich odezwę :> ale ja\' Bardziej szukam hobby, których jeszcze nie próbowałem i które nie wymagają zbyt dużych umiejętności.

I got this,..
Zgłoś wpis

Bliżej nas