Hej wszystkim,
Naprawdę przydałaby mi się tutaj rada. Mam misję zostania fotoreporterem i szukam wskazówek. Mam 20 lat i profesjonalnie fotografuję od 16 roku życia. Szczerze mówiąc, od 11 roku życia mam obsesję na punkcie fotografii i od tamtej pory jest ona całym moim światem.
Obecnie mieszkam w Maui w stanie Hawaje i głównie fotografuję portrety i krajobrazy. Nie zrozumcie mnie źle https://xender.vip/, uwiecznianie ludzkich uśmiechów i emocji jest niesamowite, ale zawsze chciałem zrobić coś więcej z moimi zdjęciami. Chcę coś zmienić, opowiadać historie i dzielić się wiedzą poprzez moją pracę.
Problem, przed którym stoję, to wejście na dziedzinę fotoreportażu bez wydawcy lub solidnego portfolio w tej niszy. Zwracam się do wszystkich doświadczonych fotoreporterów i fotoreporterów o wszelkie rady lub wskazówki, jak mogę rozpocząć tę ekscytującą podróż. Nie martwię się, że w końcu nie znajdę swojej drogi, bardziej martwię się straconymi szansami po drodze.
Jestem tylko dzieciakiem, który próbuje gonić swoje marzenia i odciskać piętno w tej branży. Tak więc, jeśli masz jakieś wskazówki lub pomysły, byłbym naprawdę wdzięczny za pomoc.