Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
1988 Postów

()
Latający Holender
waldidab napisał:
Witam
dzięki wszystkim za wyczerpujące odpowiedzi
zamykam temat

Waldi, miło że doceniasz opinie, ale coś mi się wydaje, że od zamykania tematu są sami forumowicze. Jeśli jest on wyczerpany lub mało interesujący - po prostu umiera śmiercią naturalną.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ja na podstawie swoich dotychczasowych doświadczeń powiem jedno. Porządna firma nie musi się ogłaszać na żadnych forach, nie musi szukać pośredników bo najzwyczajniej w świecie tam kolejki oczekujących na wolny etat są już z góry zarezerwowane. To jest tak jak z dobrym towarem, który znika z półek bez zbędnych reklam. Dobre jest dobre i wieść o tym sama się rozchodzi.
Zgłoś wpis
103 Posty
broker pracy
(pracawholandii)
Stary wyjadacz
TORNADO napisał:
Ja na podstawie swoich dotychczasowych doświadczeń powiem jedno. Porządna firma nie musi się ogłaszać na żadnych forach, nie musi szukać pośredników bo najzwyczajniej w świecie tam kolejki oczekujących na wolny etat są już z góry zarezerwowane. To jest tak jak z dobrym towarem, który znika z półek bez zbędnych reklam. Dobre jest dobre i wieść o tym sama się rozchodzi.

widzisz Szanowny Tornado , nie do konca tak jest porzadna agencja, zwłaszcza taka, która specjalizuje sie w zatrudnianiu Polaków z doswiadczeniem i jakims kierunkowym zawodem musi sie oglaszac , chcac walczyc o kandydatów. larex zatrudnia np programistów CNC , a to grupa zawodowa bardzo poszukiwana w Holandii. o programistów CNC z doświadczeniem toczą sie "walki" miedzy agencjami technicznymi / oferuja coraz wieksze tygodniówki, staraja sie zdobyc kandydata proponując lepszy socjal, lepsze ubezpieczenia , auto słuzbowe, i inne gadżety/ i ta która nie bedzie sie ogłaszac poprostu będzie stratna. . inaczej mówiąc sa takie grupy zawodowe o które to agencje walczą i bynajmniej nie jest to tylko grupa programistów-operatorów CNC.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A ile ci płaca za ta kryptoreklamę
Zgłoś wpis
103 Posty
broker pracy
(pracawholandii)
Stary wyjadacz
oj AMS-ie Szanowny nie ja założyłem ten temat. i nie ja zajmuje sie selekcja kandydatów w larex beterwerk iceagency czy jakiejkolwiek innej agencji z tej branzy. więc poodło tak sie składa ze wspołpracuje z kilkoma agencjami dla których larex jest konkurencja hehe. widziales moje wpisy na ich temat ?ciekawie by było , gdybys zabral glos w dyskusji przedstawiajac swoje zdanie np na temat tego co napisał Tornado zamiast szczekac na forum dla samej przyjemnosci wydawania dzwieków ... pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Słuchaj współpracuj sobie nawet ze wszystkimi agencjami pracy. Twoja sprawa, ale
przestań podniecać się niezdrowo kiedy ktoś konstruktywnie krytykuje agencje
które maja brud pod paznokciami. Nie odpowiedziałeś co prawda ile ci płaca za trolowanie na forach ale mam nadzieje ze na cukierki zarobisz. Prosta sprawa...akcja-reakcja. I naprawdę mam gdzieś larex i innych naciągaczy których ogłoszenia tu prezentujesz. Nie reprezentujesz tu ludzi szukających pracy.
Reprezentujesz firmy przez których wielu wylądowało na ulicy z niczym.
A tak na marginesie, bo czytać chyba potrafisz to mam na imię Marek a nie AMS
Zgłoś wpis
2 Posty
Michał Evert
(Bomba)
Początkujacy
Temat był zupełnie nie zły
Zgłoś wpis
2 Posty
Michał Evert
(Bomba)
Początkujacy
Tylko tyle że dalszy ciąg powieści mojej brzmi. Przybyłem z Irlandi z doświadczeniem . Budowlaniec. Kierowca 16 T. Forklift driver . Nie zły angielski. Dość juz miałem wiatrów , szumu morskich fal ,rudego koloru włosóworaz wszechobecnych OWIEC . Poszukuje miejsca w Holandii. Czytam wszystkie uwagi i propozycje
Zgłoś wpis

Bliżej nas