Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Transport na terenie Holandii Tel / WhatsApp +31 649 837 419 7 dni w tygodniu Do 4 osób + bagaże Przejazd z pkt. A do pkt. B Zmiany adresu, kwatery, agencji, lokacji Małe przeprowadzki agencyjne
pod twoim avatarem masz 3 opcje "on-line "czy jest ktos aktywn "PM"private message czyli prywatna wiadomosc i Profil do przegladania profilu
jak klikniesz n PM otwozy ci sie inne okienko i mozesz wyslac wiadomosc do danej osoby , ta wiadomosc nie bedzie widoczna na forum tylko w wiadomoscich danej osoby
aha no nie wpadlem ze to Private message... i nie zrozumialem ze ta Panii z administracji jest tu rowniez na tej stronie jak tak to sam przeciesz moge sie do niej odezwac na "PM"hahaha
jak mozesz daj mi jej nickname to ja znajde ale reszte to wiem jak dziala ,co jak i dlaczego
i dziekuje za wyjasnienie
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.