Taxpol mam nadzieje ze poinformujesz zalozyciela tematu w jakim przypadku moze wziasc rozlakowe i czy mu sie nalezy i jakie go czekaja konsekwencjie jesli dojda do tego ze naduzyl tej mozliwosci, a nie ze zalatwicie mu rozlakowe, kase swoja wezmiecie i rece bedziecie zacierac a chlopak w pozniejszym czasie moze miec problemy, ale wy bedziecie mieli to juz w dupie.
A przy okazji .Jak to jest ze na waszym kalkulatorze ktory wylicza zwrot podatku wpisujac liczby z jarografu wychodzi minus lub duzo na plusie na przyklad 7 tys i informujecie ze szybko trzeba sie z wami skontaktowac?????? Od pewnego czasu moj zwrot wynosi 0 euro, ale podczas rozmowy o zwrocie podatku z jednym z tutejszych polakow nasunela mi sie mysl aby sprawdzic ile mi wyniesie zwrot podatku wyliczajac to na waszych magicznych kalkulatorach, mimo iz wiedzialem ze bede mial zero.Sprawdzilem a dlaczego mi sie taka mysl nasunela a dlatego ze owy rozmowca zapieral sie ze dostanie kupe kasy liczac w tysiacach bo liczyl to na waszych magicznych kalkulatorach. Co sie okazalo dostal 900 euro a mi wychodzilo u was chyba + 7tys lub - 7tys teraz juz nie pamietam w ktorym przypadku bo sprawdzalem na dwoch kalkulatorach firm i jeden byl wasz. Jakie bylo moje zaskoczenie ze po wyliczeniu, pani ksiegowa powiedziala mi ze mam ponownie zero zwrotu i mam za rok na bank do niej juz nie przychodzic chyba ze skarbowka wysle mi pismo. Juz chcialem jej powiedziec ze nie potrafi liczyc bo Taxpol liczy lepiej a przynajmniej ich kalkulatory
powstrzymalo mnie jedynie to ze znajomi dostaja zwroty oraz nawet te rozlakowe. Czyli musi umiec liczyc
Pozdrawiam