Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
3 Posty
ktoś St
(anonim310)
Początkujacy
to są hu.................
i ja im nie popuszcze tak to nie bedzie
jeśli do kogoś dzwonił ten gościo niech napisze
Zgłoś wpis
1 Post
kuba lazecki
(kubuslazecki)
Początkujacy
facet jest zlodziejem uwaga na niego ja wplacilam 60euro dzisiaj w nocy mialam jechac kto wie jak dorwac faceta niech napisze trzeba skonczyc ten proceder
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
mogliście lepiej na moje konto wpłacic. Wysłał bym wam pocztówkę.
NIE PŁACIĆ PRZED ŻADNYM WYJAZDEM !!! Teraz juz wiecie o tym tylko szkoda ze trochę po fakcie.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a moze kurwa ktos zawiadomi wreszcie policje co ???
Zgłoś wpis
1 Post
Krystyna Leśniak
(krystyna11111)
Początkujacy
ja też zostałam oszukana . wyjazd miał być dzisiaj w nocy .
Od wpłacenia pieniędzy na konto ze strony Pana Jackowskiego zwanego "Wilem Van Rossem" KONTAKT ZOSTAŁ URWANY .!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
O święta naiwności. Zastanawiam się czy się śmiać czy plakać z ludzkiej głupoty i naiwności??
Wiec nie wpłaca się nigdy kasy do przodu, a co wam teraz pozostaje to tylko zglosić to na policje jako wyłudzenie kazdy z osobna. I ZACZNIJCIE MYŚLEĆ LUDZIE TO NIE BOLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
Soehne Mannheims dobrze prawi .
A tak na marginesie ludzie to wiekszosc lata po roznych forach cigle pytacie o to samo a nikt chyba ze zrozumieniem teych odpowiedzi nie czyta . Pudzniej placz i rozpacz. Nie zal mi nikogo kto wplacil kase dla tych zlodzieji szkoda tylko ze nie wplacilisie dal Wiciu , mielibyscie przynajmniej na otarcie lez pocztowke na swieta.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Witam,ja też zrobiłem taki błąd,ale jezeli dzisaj nic sie od nniego nie dowiem to zgłaszam to na policję!!! po danych jego konta,mam nadzieje ze go trafią!!!
Zgłoś wpis
1 Post
Tadeusz Rząp
(Tadeusz2)
Początkujacy
Tak samo czekam na kontakt od tego faceta i nic wplacilem pieniadze i czekam ale juz raczej nie ma na co Trzeba to zglosisc Na policje dzis w nocy mial byc wyjazd a nie ma kontaktu z tym panem telefon nie odpowiada !
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
Jesli moge to wam dam porade .Poszukajcie jeszcze innych ludzi oszukanych przez niego i zlozcie zbiorowy pozew .
na niedziela.nl jest taki Janosik on sie zna na takich sprawach i ma doswiadczenie , on wam moze pomoc .
Zgłoś wpis

Bliżej nas