Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
31 Postów
Brat Aryjski
(daro1981)
Bywalec
ludzie jacy wy naiwni jestescie , nie ma prawa nikt od was [pobierac zadnych oplat wczesniej niz zaczniecie prace , oplaty maja byc sciagane z wyplaty (typu ubezpieczenie i zakwaterowanie), a nie jak tu jest przed nią hehehe , od razu smierdzi wałem na samym wstepie , powiedzcie arturowi zeby oplacil za was to mu oddacie z wyplaty hehe ,moim zdaniem trzymac sie z daleka od nich no chyba ze caly miech chcecie robić za frajer dla niech na lewarka bez umowy i co myslicie ze hajs odzyskacie buchaaaa pozdero dla kumatych v.c.f
Zgłoś wpis
3 Posty
kasia xxx
(kataryna19903101)
Początkujacy
Sluchajcie ludzie, dzwonilam pod ten numer i fakt,odebral pewnien gosc i mowil cos o wplacie pieniedzy. z tego co mi wiadomo od osob ktorzy pracuja w holadandi po kilka lat nigdy sie nie wplaca pieniedzy przed rozpoczeciem pracy a nr sofii i ubezpieczenie zalatwia pracodawca na miejscu. nie dajcie sie oszukac wplacajac komus pieniedzy na konto. sami pomyslcie np. 10 osob wplaci po 60 euro to maja 600 euro a nie wiadomo ile ludzi da sie na to nabrac!!!Napisalam tez do niech o pelna nazwe firmy to mi juz nie odpisali.
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Jasne wplacajcie badzcie naiwni oni tylko na to czekaja Pozdrowki
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Cuma powiem ci tak za nr sofi się nie płaci a ubezpieczenie ci powinni potracać z pensjii a nie przed przyjazdem masz wpłacać, jak dla mnie to śmierdzi mi to na całą holandię i odradzam ci tą prace. Jeszcze się okaże że masakryczne warunki mieszkaniowe i ceny z kosmosu itp. sam kiedyś się z tym spotkałem dokładniej moja mama i musiałem ją na siłe ewakuować z firmy, taki holenderski obóz pracy się jej niestety trafil.
Zgłoś wpis
11 Postów
konto puste
(konto puste)
Bywalec
teraz już jest pewność to wał!najpierw mówił ze można na własną ręke sofii (to juz mam) i ubezpieczenie.dzwonie do condoma i mowie ze ogaryniłem wszystko sam na własną ręke ze chce wysłać odbitke dowodu i świadectwo ukończenia szkoły.na to słyszę ze rekrutacja się zakończyła.każdy musi jeść ale w ten sposób to on będzie gryzł glebe jak trafi na nieodpowiednich ludzi.temat się chyba wyczerpał
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no i nie ma problemu
Zgłoś wpis
31 Postów
Brat Aryjski
(daro1981)
Bywalec
Zgłoś wpis
1 Post
Tomek Zaborski
(tomizab)
Początkujacy
odpowiem wam na wasze pytania.
Firma VAN ROSSEM FLOWER to całkiem normalna firma, pracuje tam już 3 miech i jakoś jest wszystko ok. jak i z chatą taki i z kasą.
smarujecie ludzi którzy chcą dać wam robotę.
a co do wpłat to ja też im wpłaciłem kasę za sofi, ubezpieczenie i jeszcze zaliczke za mieszkanie i jakoś pracuje. niby tez się trzęsłem gdy wysyłałem kasę z polski w ciemno, ale szczepże mówią okazało się że firma jest ok!!!
Zgłoś wpis
3 Posty
kasia xxx
(kataryna19903101)
Początkujacy
To podaj pelna nazwe swojej firmy w ktorej pracujesz bo ja jakos nie moge od nich doczekac sie pelnej nazwy firmy. A poza tym wiarygodna firma ma swoja strone internetowa na ktorej umieszcza swoje dane,nr Nipu, REGON i wplate pieniedzy i nie bierze zadnych wplat przed podpisaniem umowy. Mozesz to jakos wyjasnic? Bo raczej kazdy zainteresowany oferta nie chce zostac oszukany!!!
Zgłoś wpis
31 Postów
Brat Aryjski
(daro1981)
Bywalec
tomizab napisał:
odpowiem wam na wasze pytania.
Firma VAN ROSSEM FLOWER to całkiem normalna firma, pracuje tam już 3 miech i jakoś jest wszystko ok. jak i z chatą taki i z kasą.
smarujecie ludzi którzy chcą dać wam robotę.
a co do wpłat to ja też im wpłaciłem kasę za sofi, ubezpieczenie i jeszcze zaliczke za mieszkanie i jakoś pracuje. niby tez się trzęsłem gdy wysyłałem kasę z polski w ciemno, ale szczepże mówią okazało się że firma jest ok!!!

chyba ci koleszka nie wyjasni bo fisiuje razem z nimi by zlapac potencjalne ofiary, stary po pierwsze nic nie wplaca sie do przodu ,oni jak sa solidni i kazda inna firma w nl ,pobieraja ci z pierwszej wyplaty hajc ,po pierwszym miesiacu , podaj nam stronke gdzie ta twoja firma jest niby zarejestrowana ,pewnie bedziesz mial z tym klopoty heheh , to może podaj ich stronke biura pracy z tym chyba tez klopot co ? ,albo lepiej pozycz nam hajc na ubezpieczenie i chate ,podamy ci numer konta to przeslesz nam ,a my jak dojdziemy do VAN ROSSEM FLOWER to ci oddamy po pierwszym miesiacu i nie bedziemy nikogo smarowac jak ty to mowisz i po sprawie temat zamykam
Zgłoś wpis

Bliżej nas