Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
BLONDYNKA napisał:
niech bedzie
wiedzma polecam klasztor w licheniu
amen

Blondynka,a Ty coś wiesz o tym klasztorku?
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Do Wiedzmy : kiedy organizowany jest ten zlot na Lysej Gorze?? chetnie sie dolacze
Pozdrowionka
Izek,nie martw się dam Ci znać
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wiedźma napisał:
BLONDYNKA napisał:
niech bedzie
wiedzma polecam klasztor w licheniu
amen

Blondynka,a Ty coś wiesz o tym klasztorku?

wiem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiedzma,mam nadzieje
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
no to musisz mi to zdradzić,tylko może nie publicznie...
Zgłoś wpis
7 Postów
Antoni Kacperski
(ks.Antoni)
Początkujacy
jak na razie cienko z wypowiedziami.Póki co doktorek się poci na wypowiedziach i jak na razie wystawił na mnie pazury i próbuję drapać .Na Łysej Górze już byłem dwa razy ale nudy tam są,wolałbym pedałów popalić.W burdlu się nie spowiadałem ale jak ty się spowiadasz to musisz ostrożnie Tornado.Bo po spowiedzi w domku uciech możesz się spowiadać u urologa a pokutę ci zada twoja połowica.
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
Na Łysej Górze to ty na nartach z Rydzykiem pewnie byleś.Tez bym się nudziła gdybym musiała po każdej jeździe nogi ojcu dyrektorowi masować.I jak na razie to cieniutko z Twoimi prowokacjami,ale czego można się spodziewać po koledze ks. Trytka. życzę olśnienia młody człowieku
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
antek prowokujesz i nie wiadomo po co, może brak zajęcia, kto chce niech się ,,poci" na ks. mi szkoda czasu. I tak zabardzo się rozpisałem

tutaj masz Wielką Wyrocznie o Polakach

http://images1.wikia.nocookie.net/nonsensopedia/images/a/a9/Googleopolakach.jpg

i co tutaj gadać jak niema o czym mówić
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Hey Wiedzmom wszelakim!

Kiedy zapisy na Lichen? Lece z Wami!
Ale najpierw szykuje miotle, Bazyla (bedzie robil za czarnego kota) i na pare dni poczaruje w Schoorl. A co!
Tak wiec nie bedzie mnie na forum, a szkoda! Chetnie powarczalabym na miauczacego Antosia, albo pomiauczala na warczacego, wsio rawno.

Bo prowokuje, skubany.

Pies, moj drogi Antoni, nie zawsze musi zagryzc kota.
Piszesz o zawisci. W moim swiecie jej nie ma. W Twoim widocznie tak. Ale coz, niskie instynkty ida w parze z niskim IQ, ktorym obdarzona jest najwieksza liczba praktykujacych katolikow. Sorry, nie chce obrazac wszystkich, ale takie sa fakty (vide - statystyki: im wyzsze wyksztalcenie i status tym mniejsza liczba wierzacych).

Pies z kotem moze spac na jednym poslaniu. Moga razem zyc i jesc z jednej miski. O ile sie je nie nauczy nienawisci.
Kot moze jednak ukamienowac psa a pies spalic kota na stosie, ale do tego potrzeba ksiedza Rafalka z filmiku Wiedzmy.

A ja lece na wydmy!

Brrrruuum!
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
W polskich opowiadaniach ludowych sabaty czarownic odbywały się na Łysej Górze, w Górach Świętokrzyskich, w noc świętojańską, to znaczy z 23 na 24 czerwca.
Możecie sie już przygotowywać
musicie spełniać określone warunki
Cechy czarownicy:
zniszczony spiczasty kapelusz
nos jak haczyk
wysunięty podbródek
zmierzwione włosy
czarne, podarte i pocerowane łachmany
brodawki na nosie i twarzy
rękawiczki bez palców
paznokcie długie jak szpony
Zgłoś wpis