Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
M4rcinek (3273 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Witam....jesli wziasc pod uwage wszystkie osoby,ktore uzywaja wulgaryzmow na forum i wszystkim poblokowac IP...to byloby niewielu uzytkownikow na tym forum
Ludziska wyluzujcie
Pozdrowionka
Zgłoś wpis
52 Posty
Arkadiusz W
(vadeer1)
Gaduła
A mnie się wypowiedzi Sus podobają i śmiem stwierdzić, iż to nie ona zapoczątkowała cały spór, a jedynie odpowiadała adekwatnie do wypowiedzi kierowanych w jej stronę. Ponadto wypowiedzi Sus były szczere i prawdziwe ( i jak widać prawda czasem boli ), a nawet i pomocne.
Więc w tym momencie jedyną rzeczą jaka mi przychodzi do głowy na zakopanie, to jest "topór wojenny".
Pozdrawiam...
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
hahahah A co to w ogole za temat?? Bojuuuuuuu nie mam pytan Aaaaa i pozdrowionka dla wszystkich
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
ja wiedziałam ze tak będzie... e he e he
Że tak to po męsku określę : mi to wisi i powiewa

A propos... kto ma juz bałwana??? ja mam już 3 + ja
Zgłoś wpis
4 Posty
Joanna Gal
(Gal)
Początkujacy
wrzućcie na luz !!!oboje
Zgłoś wpis
200 Postów
Iga P
(Bogomsława)
Doświadczony forumowicz
Za malo sniegu ciagle spadlo
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
Witam....jesli wziasc pod uwage wszystkie osoby,ktore uzywaja wulgaryzmow na forum i wszystkim poblokowac IP...to byloby niewielu uzytkownikow na tym forum
Ludziska wyluzujcie
Pozdrowionka

a czy za nazwanie kogos prostakiem powinni zablokowac IP Ja od siebie dodam jeszcze zes prostak do potegi entej...czyli w nieskonczonosc.taki cytat z inteligencji
Zgłoś wpis
200 Postów
Iga P
(Bogomsława)
Doświadczony forumowicz
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
komu przeszkadzają wylgaryzmy ,przekleństwa i obmacywanie ,niech podniesie rękę i naciśnie przycisk .
- nie ma obowiązku czytania-
ja mam dosyc śniegu i zimy . 2 tygodnie w kraju koszmar .Wracam a tu ta samo się zaczyna.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kolek napisał:
Izek78 napisał:
Ludziska wyluzujcie
Pozdrowionka

a czy za nazwanie kogos prostakiem powinni zablokowac IP Ja od siebie dodam jeszcze zes prostak do potegi entej...czyli w nieskonczonosc.taki cytat z inteligencji

kołek nazywanie rzeczy po imieniu nie jest zakazane.
Jestem starym ateista ale jedna rzecz pamietam -
"kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien"
Zgłoś wpis

Bliżej nas