Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Ginekolog Rzeszów - Holandia

Czytali temat:
Natalia Verka (55 niezalogowanych)
213 Posty
Natalia Verka
(Netke)
Doświadczony forumowicz
Nie cierpię umawiać się przez telefon, zawsze mnie to stresuje. Potrzebuję iść do ginekologa w Rzeszowie, ale zależy mi na rejestracji online. Macie może sprawdzony gabinet, gdzie to faktycznie działa?
Zgłoś wpis
196 Postów
od86
(od86)
Stary wyjadacz
Też wolę wszystko ogarniać online i w Rzeszowie jest fajna opcja – możesz zapisać się przez stronę, bez telefonów. Jest to gabinet ginekologiczny, który przyjmuje zarówno na NFZ, jak i prywatnie, a cały proces rejestracji online jest prosty i szybki. Mają jasny podział na usługi, dostępne terminy itd. Zobacz sama: ginekolog-rzeszow.pl/ – tam znajdziesz wszystko, co potrzebne, łącznie z formularzem zapisów.
Zgłoś wpis
1 Post
cressparcel
(cressparcel)
Początkujacy
od86 napisał:
Też wolę wszystko ogarniać online i w Rzeszowie jest fajna opcja – możesz zapisać się przez stronę, bez telefonów. Jest to gabinet ginekologiczny, który przyjmuje zarówno na NFZ, jak i prywatnie, a cały proces rejestracji online jest prosty google baseball i szybki. Mają jasny podział na usługi, dostępne terminy itd. Zobacz sama: ginekolog-rzeszow.pl/ – tam znajdziesz wszystko, co potrzebne, łącznie z formularzem zapisów.

Na szczęście, ja też tego szukałem. Rejestracja online jest nadal o wiele wygodniejsza
Zgłoś wpis

Bliżej nas