Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Gdybyś miał 500 dolarów do wydania na sprzęt do biegania, co byś kupił - Holandia

Czytali temat:
pinurmato Brunecik696905 (500 niezalogowanych)
2 Posty
pinurmato
(pinurmato)
Początkujacy
Obecnie mam Forerunnera, który jest całkiem nowy, kupiłem go w zeszłym roku. Jednak zbliżają się moje urodziny i mama powiedziała, że ​​kupi mi wszystko, co kosztuje około 500 dolarów. Zastanawiam się nad aktualizacją do Gamin Fenix ​​6. Czy uważacie, że tak szybka aktualizacja ma sens?
Ewentualnie co byś kupił za 500 zł? Naprawdę nie chcę wydawać ich na rzeczy niezwiązane z bieganiem, ponieważ czuję, że mam wszystko, czego chcę, i nie chcę też odkładać tego na oszczędności.
Zgłoś wpis
2 Posty
pinurmato
(pinurmato)
Początkujacy
pinurmato napisał:
Obecnie mam Forerunnera, który jest całkiem nowy, kupiłem go w zeszłym roku. Jednak zbliżają się moje urodziny i mama powiedziała, że ​​kupi mi wszystko, co kosztuje około 500 dolarów. Zastanawiam się nad aktualizacją do Gamin Fenix ​​6. Czy uważacie, że tak szybka aktualizacja ma sens mobdro kodi?
Ewentualnie co byś kupił za 500 zł? Naprawdę nie chcę wydawać ich na rzeczy niezwiązane z bieganiem, ponieważ czuję, że mam wszystko, czego chcę, i nie chcę też odkładać tego na oszczędności.

I got this,..
Zgłoś wpis

Bliżej nas