Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Hej , pracuje w Holandii od ponad dwóch lat i jak to u mnie bywa całe życie robię wszystko na ostatnią chwilę. Mianowicie potrzebuje meldunku w NL tak szybko jak tylko jest to możliwe ponieważ w przyszłym tygodniu wybieram się do Polski i byłoby znakomicie jeśli do tego czasu udałoby mi się zameldować na terenie Holandii. Czy jest to wogole możliwe?
Hej , pracuje w Holandii od ponad dwóch lat i jak to u mnie bywa całe życie robię wszystko na ostatnią chwilę. Mianowicie potrzebuje meldunku w NL tak szybko jak tylko jest to możliwe ponieważ w przyszłym tygodniu wybieram się do Polski i byłoby znakomicie jeśli do tego czasu udałoby mi się zameldować na terenie Holandii. Czy jest to wogole możliwe?
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.