Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Tel. / WhatsApp +31 649 837 419 Przewóz do 4 osób + bagaże Przejazd z pkt. A do pkt. B 7 dni w tygodniu Zmiany adresu, kwatery, agencji, lokacji Przeprowadzki agencyjne
i to są Polacy!Zamiast wspierac rodaków to nasmiewają sie z nich!!!KAZDY ROBI TO CO LUBI!!!Ja lubi gotowac to to robie!!! a wy co potraficie?????!!!!!Chyba nic ,tylko nasmiewać sie z innych!!!żal mi takich ludzi!
on37 napisał: i to są Polacy!Zamiast wspierac rodaków to nasmiewają sie z nich!!!KAZDY ROBI TO CO LUBI!!!Ja lubi gotowac to to robie!!! a wy co potraficie?????!!!!!Chyba nic ,tylko nasmiewać sie z innych!!!żal mi takich ludzi!
My Polacy potrafimy jesc ruskie pierogi !!!
Jak to bylo....klient nasz pan?
Bardzo ci nas zal???
Zawsze uważałam i nadal tak myślę, że własna firma to dobre rozwiązanie skoro i tak musimy pracować to dlaczego nie dla siebie. Jest wiele stron internetowych które podsuwają pomysły na własną działalność, choćby ta tutaj sadowniczeabc.pl/ w końcu rolnictwo to przyszłość nas wszystkich i daje duże pole do prowadzenia własnej działalności
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.