Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Piekliście kiedyś gęś? - Holandia

Czytali temat:
Aurelia Hejnowska kotaifoka (1513 niezalogowanych)
41 Postów
Monika Nowicka
(Mella)
Bywalec
Wow. Cena niezła. U nas w okolicy o wiele taniej. Jakiś czas temu w jednym ze sklepów widziałem promocję w cenie ok 5 funtów za kilogram. Czyli niewiele drożej niż kaczka. Dobry artykuł jest tutaj www.przepisy.pl/blog/jak-upiec-ges
Kilka porad na to jak upiec gęś Osobiscie również jestem zdania, że marynata jest zbędna. Nadziewa się gąskę oraz piecze się kilka godzin w niskiej temperaturze. Dzięki temu jest najsmaczniejsza.
Zgłoś wpis
8 Postów

()
Początkujacy
A masz duży piekarnik? No i ten tłuszczyk z gęsi, pyszności
Zgłoś wpis
6 Postów
kotaifoka
(kotaifoka)
Początkujacy
Ja owszem! Korzystałam z tego przepisu i wyszła mi rewelacyjnie chrupka skórka:

www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/ges/...rs_gesi/przepis.html

Goście się zachwycali, więc jestem zadowolona
Zgłoś wpis


Bliżej nas