Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Jaki rejestrator jazdy do samochodu - Holandia

51 Postów
Piotr Benet
(bentp)
Gaduła
Z doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że niezbędne są takie funkcjonalności i cechy jak szerokokątny obiektyw który będzie widział jak najwięcej co się dzieje przed autem.
Kolejna sprawa to możliwość zapętlenia nagyrwanego obrazu. Czyli na najstarszych nagraniach nadpisywane są te najnowsze.
Z tego co widziałem, to obecnie dobre ceny na tego typu urządzenia znajdziesz w Ivel czyli tutaj http://ivel.pl/promocje.html.
Zgłoś wpis
41 Postów
Monika Nowicka
(Mella)
Bywalec
Ja jakis czas temu równiez zakupiłam sobie taką ,,czarną skrzynkę". Na drogach zdarzają się różne sytuacje. Czasami zupełnie niespodziewane oraz jest to jednak swego rodzaju zabezpieczenie przed osobami, które mogą zachować się nie w porządku.
Jeśli ktoś z Was jeszcze nie wie na co się zdecydować to zerknijcie sobie na stronę:
www.autopasje.pl/rejestrator-jazdy-czyli...mochodu-jaki-wybrac/

Jest tutaj dobry wpis na blogu. Macie tam informacje o tym czym się powinno kierować przy wyborze odpowiedniego rejestratora jazdy.
Zgłoś wpis

Bliżej nas