Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Holandia, w którym mieście łatwo o pracę - Holandia

Czytali temat:
Mokum Mokum (1176 niezalogowanych)
1 Post
Michał Żurawski
(zebranielew)
Początkujacy
Cześć. Mam na imię Michał i mam 29 lat. Razem z ojcem chcemy niedługo przyjechać do Holandii do pracy (produkcja, sprzątanie, remonty). Czy moglibyście doradzić, w którym mieście jest duże zapotrzebowanie na nową siłę roboczą , gdzie warto spróbować się osiedlić. W jakim mieście jest dobra komunikacja miejska żeby ewentualnie mieć dobry dojazd do pracy bez własnego auta. Jakie macie wrażenie z zamieszkiwania w swoim rejonie ?
Pozdrawiam i dzięki za wszelką pomoc.
Zgłoś wpis
19 Postów
Mokum Mokum
(mokum)
Bywalec
To wy tak " w ciemno" sie wybieracie?
Zgłoś wpis
34 Posty

()
Bywalec
a co w ciemno nie mozna?

ja tak w ciemno przyjechałam i nie załuje.....wzne by miec u kogo sie zatrzymac na początek i startujesz......
wszystko zalezy od motywacju, silnej woli i samozaparcia.
jezeli wie sie co chce sie robic to jak najbardziej warto.

a co do miasta to juz loteria.....

jak w jednym nie wyjdzie to rusza sie do nastepnego az w koncu trafi sie na odpowiednie miejsce na ziemi

a poza tym jak sie jest dobrym fachowcem to wszedzie prace sie znajdzie...

pozdrawiam.....

powodzenia zycze
Zgłoś wpis
19 Postów
Mokum Mokum
(mokum)
Bywalec
Jesli maja sie gdzie zatrzymac to czemu nie pytaja znajomych na miejscu?
Przynajmniej w Amsterdamie bezdomni i bezrobotni Polacy zaczynaja stanowic konkurencje dla tubylcow. W tym wypadku powiem tak. Jezyk, kwalifikacje ze o jakis ukladach na poczatek nie wspomne. W przeciwnym razie lepiej zostac w kraju.
Zgłoś wpis

Bliżej nas