Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
(1031 niezalogowanych)
19 Postów
Mokum Mokum
(mokum)
Bywalec
Viooltje napisał:
Mokum, ja tam się nie oburzam, wręcz przeciwnie.

Jedna rzecz mnie tylko zastanawia; 31-letnia kobieta (potajemnie) spółkuje, przestaje menstruować, rośnie jej brzuch i zaskoczeniem jest urodzenie dziecka?... Przypominam, dzieje się to w Europie.
Nosz kuźwa! To dopiero Matrix!

Moze pochodzila z rozbitej rodziny a matka byla lewacka feministka i dlatego tak ja ciagnelo do sexu.
Obawiam sie jednak ze ta zakonnica to tylko wierzcholek gory lodowej.W misjach prowadzonych w biednych krajach, przełożeni preferują młode siostry zakonne od lokalnych dziewczyn, ponieważ te złożyły śluby czystości i są dziewicami, więc jest mniejsze ryzyko, że mają AIDS. Największą ilość gwałtów seksualnych odnotowuje się w Afryce, gdzie są też przypadki sióstr zmuszanych do brania pigułek antykoncepcyjnych oraz zgonów zakonnic podczas nielegalnych aborcji. Zakonnice gwałcone przez księży i biskupów są wyrzucane z Kościoła, gdy decydują się zgłosić to władzom cywilnym. Wszystko to jest znane Watykanowi.W 2001 przelozona misjonarek siostra Carmelo Abbate zlozyla raport do Watykanu. Jak sie mozna spodziewac zostalo to zamiecione pod puszysty dywan bialego papy razem z pedofilia.
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
Viooltje napisał:
Mokum, ja tam się nie oburzam, wręcz przeciwnie.

Jedna rzecz mnie tylko zastanawia; 31-letnia kobieta (potajemnie) spółkuje, przestaje menstruować, rośnie jej brzuch i zaskoczeniem jest urodzenie dziecka?... Przypominam, dzieje się to w Europie.
Nosz kuźwa! To dopiero Matrix!

Matrix,matrix....aczkolwiek nie ma rzeczy niemożliwych,hehe
IMPOSSIBLE is NOTHING

hihihihihi
Zgłoś wpis

Bliżej nas