Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Tylu polakow juz sie przejechalo na polski warsztatach i mechanikach . Zastanow sie czy nie lepiej gdzies do oficjalnego warsztatu pojechac . Takiego zrzeszonego w Bovag lyb Focwa ?
Jak np zajedziesz do Audi czy innego firmowego warsztatu to tak kosztuje to troche wiecej jak normalnie ale masz za to auto na czas naprawy i napewno masz gwarancje . Ale s tez zwykle garaze nie zwiazane z marka ale zrzeszone w np: Focwa . W takich warsztatach nie jest tak drogo jak w markowych . Powiem ci na moim przykladzie : wymiana 6 wtryskiwaczy w MB oszacowano mi na 3500 € ja w zrzeszonym warsztacie zaplacilam 2800€ kolega w "u polskich mechanikow "zaplacic za zrobienie silnika 1900€ a w tydzien puzniej musial poprawiac w innym garazu nu holenderskim okazlo sie ze wcale silnika nie musieli robic i koszt naprawy wynosil by 260€ a tak z poprawkami 2200€
w moim przypadku to pierdola wlasciwie chodzi o wymiane lozyska , sam nie mam czasu , narzedzi i miejsca by sie tym zajac nawet nie wiem gdzie moge zamowic czesci
wiec jesli ma ktos informacje o jakims dobrym i niedrogim warsztacie w okolicach groningen , assen bylbym wdzieczny
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.