Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
xxx xxx Krzysiek Sch Robert009 Rafi 154 Perelka Jana155 Bladas Sokieres (2793 niezalogowanych)
115 Postów
iraa alkaida
(iraa00)
Stary wyjadacz
Haha,niech ktos napisze poradnik zbywania natretow w sieci,i tak wogle to czemu caly czas jest mowa o jednej osobie,hahaha, co czytasz pomiedzy wierszami
Zgłoś wpis
10 Postów

()
Bywalec
zoosia to o Tobie?;> no ja jestem w stanie go zrozumiec ale jak ty to widzisz? ( oczywioscie jesli to o tobie tekst.)
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zaszufladkowala go jako przyjaciólke z kutaskiem a chlopak ma nadzieje ze cos z tego bedzie Zamiast podwinac rekawy i od razu do "roboty "sie zabrac to on sie cieszyl ze na gg sobie z nia popisal. Mógl jeszcze z bananami do niej podbijac A najlepsze jest stwierdzenie kolegi "bo ona to pustak..." buhahaha Dziewczyna wyraznie nie jest zainteresowana aby robic z tego jakis zwiazek lub cokowliek w tym kierunku i od razu pustak Sorry ale od smiechu nie moge pisac wiecej
Zgłoś wpis
41 Postów
Jan Zelnik
(zwyczajny13)
Bywalec
Radzę Ci jak najszybciej walić do Ojca Rydzyka. On potrafi przytulić i ukoić w bólu, a zbłąkane "owieczki" zagonić do swego stada
Zgłoś wpis
1 Post
.... Andromalius
(Andromalius)
Początkujacy
...Tak,śmieszy i bawi was ten temat...
...A ja powiem tylko tyle...
...serce i umysł czasem zaprzeczają sobie...
Zgłoś wpis

Bliżej nas