To nadal obowiązuje?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Holenderski podatek drogowy dla samochodów na polskich rejestracjach hahaha dobre a jak Oni jezdza do PL to ...
To nadal obowiązuje?
W naszej jednostce OSP coraz częściej mamy wezwania do pożarów sadzy. Na razie działamy klasycznymi metodami, ale zastanawiamy się, jakie dodatkowe wyposażenie ...
Przy częstych pożarach sadzy w jednostce OSP warto doposażyć się w sprzęt, który usprawni działania i zwiększy bezpieczeństwo. Oprócz proszku gaśniczego, ...
Zastanawiam się, czy blacha na dach to dobre rozwiązanie. Słyszałam, że jest lekka i niedroga, ale obawiam się, czy będzie trwała i czy nie będzie głośna ...
od86 napisał: Zastanawiam się, czy blacha na dach to dobre rozwiązanie. Słyszałam, że jest lekka i niedroga, ale obawiam się, czy będzie trwała i czy nie ...
Czesc Jestem Bartek i mam 27 lat, jestem znad mozlrxs Szukam jakiejś miłej, normalnej osoby niezależnie od płci w celu wyjazdu do Holandii do pracy w ...
Hi! It\'s cool that you want to find a place to work in the Netherlands. It\'s a great chance to have new experiences and meet new folks. Maybe try ...
Hej, mam nowy materac i zastanawiam się, jak o niego dbać, żeby nie stracił szybko swoich właściwości. Czy trzeba go jakoś regularnie obracać albo czyścić? ...
Dobrze, że o tym myślisz, bo wiele osób kompletnie ignoruje pielęgnację materaca, a potem szybko się niszczy. Po pierwsze, warto go obracać co kilka miesięcy, ...
Cześć wszystkim ktoś Noordwolde
Zajmuje się sprzedażą online i mam problem ze zdjęciami. Niby mam dobry aparat, ale coś mi nie gra. Czasem wychodzą rozmazane, czasem kolory nie wyglądają tak ...
No coż, czasami jest więcej kombinowania niż może się wydawać Po pierwsze, światło – najlepiej naturalne albo softboxy, bo zwykła lampa z pokoju robi więcej ...
Pracuje w firmie i jakiś czas temu jako podwyżkę dostałem firmowy samochód którym mogę jeździć prywatnie po odważ sam opłacam bijteling . W zeszłym miesiącu ...
Jak najtaniej ogarnąć samochód w Holandii? W sensie kupić? Prywatnie?
Forum ogólne | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |||
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Rozmawiamy o wszystkim.
Podforum:
|
2301 | 19804 |
przez Netke | 2 godziny temu
![]() |
||
![]() |
Rozmowy o podatkach, prawie pracy, uczciwych i nieuczciwych pracodawcach, działalność gospodarcza, kredyty, biznes.
|
886 | 2329 |
przez kadon | 4 dni temu
![]() |
||
![]() |
Mieszkanie, nauka, szkoła, turystyka i podróże, medycyna i zdrowie.
|
476 | 1308 |
przez 32Kamila32 | 16 godzin temu
![]() |
||
![]() |
Możecie tu zamieszczać najśmieszniejsze dowcipy jakie znacie, powiedzonka, opisy gg. Śmieszne nie znaczy wulgarne.
|
73 | 392 | |||
![]() |
Każdy język kryje w sobie wiele humoru. A co bawi Ciebie w holenderskim języku? Napisz swoje ulubione słowo/powiedzenie.
|
34 | 164 | |||
![]() |
Fotografia pozwala zatrzymać nam to, co najpiękniejsze. Dla jednych może to być suchy liść, dla innych narodziny życia. A czym jest fotografia dla Ciebie? Na to forum zapraszamy wszystkich miłośników fotografii, czekamy na Wasze wypowiedzi i zdjęcia.
|
27 | 214 | |||
![]() |
Miejsce spotkań wielu ludzi i pokoleń. Dobra zabawa dla każdego niezależnie od pory dnia. A czym jest dla Ciebie? Zapraszamy
|
910 | 1879 |
przez DominikKosinski | 5 dni temu
![]() |
||
![]() |
Komentarze użytkowników nt. artykułów zamieszczonych w serwisie
|
286 | 1646 |
przez kadon | przed chwilą
![]() |
Regionalne | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|
![]() |
78 | 140 |
przez palmieri67 | 20-10-2024 02:27
![]() |
|
![]() |
705 | 2216 |
przez Pawelpawel82 | 01-02-2025 14:34
![]() |
|
![]() |
72 | 201 |
przez DominikKosinski | 5 dni temu
![]() |
|
![]() |
32 | 11 |
przez naprawy1233 | 06-12-2023 14:49
![]() |
|
![]() |
Jeśli drzemie w Tobie natura odkrywcy nowych miejsc, to możesz to połączyć w praktyczny sposób dzięki podróżowaniu na rowerze. Jednocześnie podziel się z innymi swoimi wrażeniami z podróży oraz napisz co warto odwiedzić i gdzie. Możesz zamieścić zdjęcia ciekawych miejsc, które możesz polecić innym użytkownikom tego forum.
|
11 | 36 |
MojaNiderlandia.pl | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|
![]() |
Wasze uwagi, opinie, pomysły. Chętnie wysłuchamy i rozwiniemy serwis tak jak tego chcecie:)
|
31 | 292 |
przez Ogladajmy | 02-07-2024 16:48
![]() |
|