Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Forum Holandia

Napisz
jusia0107
jusia0107 28-04-2013 15:01 5430 10

Holenderski podatek drogowy dla samochodów na polskich rejestracjach

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Holenderski podatek drogowy dla samochodów na polskich rejestracjach hahaha dobre a jak Oni jezdza do PL to ...

kadon kadon przed chwilą

To nadal obowiązuje?

od86
od86 20 godzin temu 33 1

Jakie wyposażenie do gaszenia pożarów sadzy w osp

W naszej jednostce OSP coraz częściej mamy wezwania do pożarów sadzy. Na razie działamy klasycznymi metodami, ale zastanawiamy się, jakie dodatkowe wyposażenie ...

Natalia Verka Natalia Verka 2 godziny temu

Przy częstych pożarach sadzy w jednostce OSP warto doposażyć się w sprzęt, który usprawni działania i zwiększy bezpieczeństwo. Oprócz proszku gaśniczego, ...

od86
od86 30-12-2024 12:22 252 3

Czy blacha na dach to dobry wybór

Zastanawiam się, czy blacha na dach to dobre rozwiązanie. Słyszałam, że jest lekka i niedroga, ale obawiam się, czy będzie trwała i czy nie będzie głośna ...

submitsallow submitsallow 3 godziny temu

od86 napisał: Zastanawiam się, czy blacha na dach to dobre rozwiązanie. Słyszałam, że jest lekka i niedroga, ale obawiam się, czy będzie trwała i czy nie ...

Bartek2025
Bartek2025 19 godzin temu 29 1

Praca, wyjazd.

Czesc Jestem Bartek i mam 27 lat, jestem znad mozlrxs Szukam jakiejś miłej, normalnej osoby niezależnie od płci w celu wyjazdu do Holandii do pracy w ...

32Kamila32 32Kamila32 16 godzin temu

Hi! It\'s cool that you want to find a place to work in the Netherlands. It\'s a great chance to have new experiences and meet new folks. Maybe try ...

Natalia Verka
Natalia Verka 1 dzień temu 34 1

Jak dbać o materac aby dobrze służył?

Hej, mam nowy materac i zastanawiam się, jak o niego dbać, żeby nie stracił szybko swoich właściwości. Czy trzeba go jakoś regularnie obracać albo czyścić? ...

od86 od86 21 godzin temu

Dobrze, że o tym myślisz, bo wiele osób kompletnie ignoruje pielęgnację materaca, a potem szybko się niszczy. Po pierwsze, warto go obracać co kilka miesięcy, ...

Grzesiek3003 B
Grzesiek3003 B 3 dni temu 43

Hej

Cześć wszystkim ktoś Noordwolde

od86
od86 4 dni temu 54 1

Jak zrobić dobre zdjęcia produktów?

Zajmuje się sprzedażą online i mam problem ze zdjęciami. Niby mam dobry aparat, ale coś mi nie gra. Czasem wychodzą rozmazane, czasem kolory nie wyglądają tak ...

Natalia Verka Natalia Verka 4 dni temu

No coż, czasami jest więcej kombinowania niż może się wydawać Po pierwsze, światło – najlepiej naturalne albo softboxy, bo zwykła lampa z pokoju robi więcej ...

Wojtek Maku
Wojtek Maku 15-12-2020 22:11 1390 3

Samochód firmowy używany do celów prywatnych

Pracuje w firmie i jakiś czas temu jako podwyżkę dostałem firmowy samochód którym mogę jeździć prywatnie po odważ sam opłacam bijteling . W zeszłym miesiącu ...

kadon kadon 4 dni temu

Jak najtaniej ogarnąć samochód w Holandii? W sensie kupić? Prywatnie?

Więcej postów
Forum ogólne Tematy Odpowiedzi Ostatni post
Nie ma nowych postów
Rozmawiamy o wszystkim.
Podforum:
Nie ma nowych postów Hobby (276/988)
2301 19804
przez Netke | 2 godziny temu Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Rozmowy o podatkach, prawie pracy, uczciwych i nieuczciwych pracodawcach, działalność gospodarcza, kredyty, biznes.
886 2329
przez kadon | 4 dni temu Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Mieszkanie, nauka, szkoła, turystyka i podróże, medycyna i zdrowie.
476 1308
przez 32Kamila32 | 16 godzin temu Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Możecie tu zamieszczać najśmieszniejsze dowcipy jakie znacie, powiedzonka, opisy gg. Śmieszne nie znaczy wulgarne.
73 392
przez | 02-12-2024 13:13 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Każdy język kryje w sobie wiele humoru. A co bawi Ciebie w holenderskim języku? Napisz swoje ulubione słowo/powiedzenie.
34 164
przez | 23-07-2023 06:52 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Fotografia pozwala zatrzymać nam to, co najpiękniejsze. Dla jednych może to być suchy liść, dla innych narodziny życia. A czym jest fotografia dla Ciebie? Na to forum zapraszamy wszystkich miłośników fotografii, czekamy na Wasze wypowiedzi i zdjęcia.
27 214
przez | 14-08-2024 11:58 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Miejsce spotkań wielu ludzi i pokoleń. Dobra zabawa dla każdego niezależnie od pory dnia. A czym jest dla Ciebie? Zapraszamy
910 1879
przez DominikKosinski | 5 dni temu Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Komentarze użytkowników nt. artykułów zamieszczonych w serwisie
286 1646
przez kadon | przed chwilą Pokaż najpierw ostatnie posty
Regionalne Tematy Odpowiedzi Ostatni post
Nie ma nowych postów 78 140
przez palmieri67 | 20-10-2024 02:27 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów 705 2216
przez Pawelpawel82 | 01-02-2025 14:34 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów 72 201
przez DominikKosinski | 5 dni temu Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów 32 11
przez naprawy1233 | 06-12-2023 14:49 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Jeśli drzemie w Tobie natura odkrywcy nowych miejsc, to możesz to połączyć w praktyczny sposób dzięki podróżowaniu na rowerze. Jednocześnie podziel się z innymi swoimi wrażeniami z podróży oraz napisz co warto odwiedzić i gdzie. Możesz zamieścić zdjęcia ciekawych miejsc, które możesz polecić innym użytkownikom tego forum.
11 36
przez | 08-01-2025 13:03 Pokaż najpierw ostatnie posty
MojaNiderlandia.pl Tematy Odpowiedzi Ostatni post
Nie ma nowych postów
Wasze uwagi, opinie, pomysły. Chętnie wysłuchamy i rozwiniemy serwis tak jak tego chcecie:)
31 292
przez Ogladajmy | 02-07-2024 16:48 Pokaż najpierw ostatnie posty

Bliżej nas