Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Poznam Realnego Pana - Holandia

Czytali temat:
jan kowalski Tilburgon9222 Pol osa22 Sledziu_00 . Natkas Matmateo Tomek Zych Sebek5 piotrkleve DJRobert (119 niezalogowanych)
5 Postów
Natkas
(Natkas)
Początkujacy
Poszukuję mężczyzny - zdecydowanego oraz kulturalnego do dyskretnych spotkań. Nie oczekuję żadnego wynagrodzenia, po prostu lubię se.ks. Oczekuję jedynie pełnej dyskrecji (jeżeli mnie znasz, zatrzymaj to dla siebie). Facetom, którzy chcą tylko popisać, od razu dziękuję. Mój adres email lub numer telefonu, więcej fotek znajdziesz na mojej stronie www.bzykam.pl/natka
Zgłoś wpis
8 Postów
jan kowalski
(barca87)
Początkujacy
Po co linki. Przecież chyba nikt już się na to nie lapie
Zgłoś wpis
4 Posty
Sebek5
(Sebek5)
Początkujacy
Czesc ja jestem zdecydowany. Jesli nie zmieniłaś zdania I chcesz żeby zerrznieto cie .ocno tak że braknie oddechu , i polecą ci łzy. To odpisz . I szybko się spotkamy
Zgłoś wpis
4 Posty
Sebek5
(Sebek5)
Początkujacy
Czesc , jeśli tak pracujesz to super i chciałbym być klijetem. A jeśli nie to nie wierzę że ty akurat masz problem ze znalezieniem faceta. Nie taka kobieta jak ty. Bardzo ładna jesteś i mega sexy. Odpis, czy można liczyć na spotkanie z toba
Zgłoś wpis

Bliżej nas