Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Jak rzadkie jest ustawianie meczów w top 100 ATP-WTA? Tennis - Holandia

Czytali temat:
onwegkarl (501 niezalogowanych)
2 Posty
onwegkarl
(onwegkarl)
Początkujacy
Szczerze, szukam tylko zapewnienia, że ​​to 0%. Czuję się zniechęcony irracjonalną myślą o meczu R1-R3, który oglądam naprawiany.

Nie gram w tenisa ani nie znam tej gry, więc po obejrzeniu filmu o kilku złapanych match fixerach i tych, którzy uciekli, nie jestem pewien, co myśleć o meczach, które oglądam. Aha, a pod stroną każdego gracza zawsze znajduje się „naprawiacz meczów”. komentuję i myślę: „Cóż, może jest trochę prawdy, jeśli ich gry naprawdę są tak nieregularne”.
Zgłoś wpis
2 Posty
onwegkarl
(onwegkarl)
Początkujacy
onwegkarl napisał:
Szczerze, szukam tylko zapewnienia, że ​​to 0%. Czuję się zniechęcony irracjonalną myślą o meczu R1-R3, który oglądam naprawiany.

Nie gram w tenisa ani nie znam tej gry, więc po obejrzeniu filmu o kilku złapanych match fixerach i tych https://9apps.ooo/, którzy uciekli, nie jestem pewien, co myśleć o meczach, które oglądam. Aha, a pod stroną każdego gracza zawsze znajduje się „naprawiacz meczów”. komentuję i myślę: „Cóż, może jest trochę prawdy, jeśli ich gry naprawdę są tak nieregularne”.

I got this,...
Zgłoś wpis

Bliżej nas