Ja przepraszam gdy kogoś obrażę. Nie potrafię jednak na to inaczej zareagować. Dotyczy to zamieszczanych ogłoszeń na MN. Wypowiedż moja skierowana jest do właścicieli portalu. Na pewno jest to nie odpowiedni zwrot - ale niech już tak będzie. Panowie z racji tej że jesteście właścicielami tego portalu to prócz czerpania z niego jakichś tam dochodów spoczywają na Was pewne obowiązki, które jak można to zauważyć najzwyczajniej olewacie. Dlaczego? Proste jak metr sznurka w kieszeni. Od pewnego czasu dzieją się przeróżne cuda. Zakładane kluby są przez Was blokowane bez najmniejszych podstaw. Nie Wy te kluby dyskusyjne zakładacie i wara Wam od tego. Chyba, że boli Was to, iż na tychże klubach prowadzi się dyskusje na poziomie wyższym od tego jaki sami prezentujecie. Nie jest to żadne naruszanie Waszego dobrego imienia - bo takowego w takim przypadku nie macie. W ogłoszeniach od pewnego czasu pojawiają się coraz bardziej wulgarne ogłoszenia zboczeńców czy też erotomanów. Nie rzadko ogłoszenia te swą treścią ubliżają i poniżają nasze rodaczki Wy temu przyklaskujecie. Nie prawda to macie przykład przykład najświeższy: od kilkunastu godzin w dziale ogłoszeń nowość pod tytułem " po prostu taki jestem" Niby nic nadzwyczajnego. Jednak dodana fotka wszystko wyjaśnia. Obnażony palant zachęca do czegoś tam. Jego sprawa ale jeżeli robi to w taki sposób publicznie to chyba jest coś nie tak. Nie jest to głupota. To jest największe chamstwo i brukowa kultura. A gdzie w tym wszystkim jesteście Wy właściciele tego portalu. A może to fotka jednego z Was. Tego nie potrafiliście zablokować. Ale po co stracicie klientelę. Do dupy z takim plugawym portalem i jego właścicielami. Nie potraficie prowadzić w ludzki sposób czegoś czego się podjęliście to łopaty do ręki i na autostrady bo Euro 2012 już za kilka miesięcy.
12 Lat, 12 Miesięcy temu