Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Znaczenie posiadania prawdziwego hobby - Holandia

Czytali temat:
maysobano (335 niezalogowanych)
2 Posty
maysobano
(maysobano)
Początkujacy
Nigdy nie zaniedbuj znaczenia posiadania prawdziwego hobby. Zbyt wiele razy zdarzało mi się prowadzić niezręczne rozmowy, w których osoba pytała mnie, co robię w wolnym czasie, na co odpowiadałem jakąś nudną odpowiedzią. Konwój nigdzie nie idzie z taką odpowiedzią.

Nie ma znaczenia, jakie jest twoje hobby, o ile wymaga to własnego wysiłku, a nie tylko bezmyślnej konsumpcji. Ludzi pociąga pasja, więc jeśli masz szczere zainteresowanie, będziesz miał dobry start.

Posiadanie hobby daje temat do rozmowy. Wiąże się to również z twoją tożsamością jako osoby.
Zgłoś wpis
2 Posty
maysobano
(maysobano)
Początkujacy
maysobano napisał:
Nigdy nie zaniedbuj znaczenia posiadania prawdziwego hobby. Zbyt wiele razy zdarzało mi się prowadzić niezręczne rozmowy, w których osoba pytała mnie, co robię w wolnym czasie, na co odpowiadałem jakąś nudną odpowiedzią. Konwój nigdzie nie idzie z taką odpowiedzią.

Nie ma znaczenia, jakie jest twoje hobby, o ile wymaga to własnego wysiłku, a nie tylko bezmyślnej konsumpcji. Ludzi pociąga pasja, więc jeśli masz szczere zainteresowanie, będziesz miał dobry start Speed Test https://vidmate.bid/.

Posiadanie hobby daje temat do rozmowy. Wiąże się to również z twoją tożsamością jako osoby.

I got this,...
Zgłoś wpis

Bliżej nas