Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Hobby, które pozwalają śledzić postępy? - Holandia

Czytali temat:
oldenkafe beckum.kodiak magdalena.chetana (641 niezalogowanych)
2 Posty
oldenkafe
(oldenkafe)
Początkujacy
Cześć chłopaki,

Przez lata miałem kilka hobby (nauka języka, szermierka, czytanie itp.), ale nigdy nie potrafiłem się ich trzymać. Myślę, że moim głównym problemem są zbyt wysokie oczekiwania. Zawsze oczekuję od siebie, że natychmiast stanę się perfekcyjny w tym, co robię, lub poczynię duże postępy w krótkim czasie.

Zastanawiałem się więc, czy ktoś zna jakieś hobby, które pokazują wyraźne, definiowalne postępy, być może po każdej sesji? Coś, w czym ukończysz program X-kroków, a kiedy już go skończysz, osiągniesz jasny cel.

Myślę, że bardzo by mi to pomogło w pokonywaniu nierealistycznych oczekiwań. Bardzo dziękuję wszystkim komentującym!
Zgłoś wpis
2 Posty
oldenkafe
(oldenkafe)
Początkujacy
oldenkafe napisał:
Cześć chłopaki,

Przez lata miałem kilka hobby (nauka języka, szermierka, czytanie itp.), ale nigdy nie potrafiłem się ich trzymać. Myślę, że moim głównym problemem są zbyt wysokie oczekiwania. Zawsze oczekuję od siebie, że natychmiast stanę się perfekcyjny w tym, co robię, lub poczynię duże postępy w krótkim czasie.

Zastanawiałem się więc, czy ktoś zna jakieś hobby, które pokazują wyraźne, definiowalne postępy, być może po każdej sesji? Coś, w czym ukończysz program X-kroków, a kiedy już go skończysz, osiągniesz jasny cel.
omegle xender
Myślę, że bardzo by mi to pomogło w pokonywaniu nierealistycznych oczekiwań. Bardzo dziękuję wszystkim komentującym!

I got this,...
Zgłoś wpis
1 Post
beckum.kodiak
(beckum.kodiak)
Początkujacy
Mam wspaniałe hobby, w którym nie trzeba zdobywać żadnych szczytów. W hazardzie możesz się cały czas doskonalić, ale nigdy nie musisz z nikim rywalizować. Spróbuj tej strony zaklady-bukmacherskie.online/promocje-bukmacherskie/. Dzięki niej będziesz się dobrze bawił i zarabiał pieniądze.
Zgłoś wpis

Bliżej nas